Våre Sentre

Her finner du oss

LOKALER

Vi legger stort fokus på arbeidet med å finne egnede lokaler, tilrettelegge for våre medlemmer på praktiske måter, innrede ergonomisk, med rett ventilasjon, akustikk, apparater og fasiliteter.


Vi har utarbeidet en Norsk Standard manual som inneholder vår egne «Grønne Linje» med hjelp av en av landets beste innen sitt felt for å levere høy kvalitet til våre medlemmer.

Fra vårt senter i Sydney.

Fra vårt senter i Los Angeles.

Fra vårt senter i Marbella.

Fra vårt senter Ballarat.

MENNESKER

Vi bruker god tid på å velge rette veiledere, og hvert senter får nøye utvalgt og utdannet personale, dette er en prosess vi tar på høyeste alvor og bruker lang tid på å gjennomføre.


OsteoStrong International har sitt eget universitet hvor alle våre veiledere må gjennom både ett oppstartsprogram og kontinuerlig videreutdanning.


I tillegg benyttes anerkjente analyseverktøy i utvelgelsen, i videre trening og opplæring i mellommenneskelige ferdigheter, kommunikasjon og interaksjon.


Som medlem hos oss skal du kjenne deg ivaretatt, sett, hørt og forstått. Din veileder skal gjøre sitt ytterste for at du både er trygg og får den aller beste utviklingen hos oss.

SENTRE i verden

OsteoStrong har i dag over 160 sentre rundt om i verden med over 40 000 fornøyde medlemmer.


Fra vårt senter i Fort Lauderdale.

Alle våre sentre.


SENTRE i Norge

I Norge har vi ett senter pr i dag, og det finnes på Montebello i Oslo. Vi jobber nå med etablering av nye sentre også i andre byer. Du kan følge utviklingen til OsteoStrong Montebello her på Facebook og Instagram.

Vil du starte et OsteoStrong-senter? Kontakt oss for mer informasjon på info@osteostrong.no.

OsteoStrong Montebello

Adresse: Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Telefon: 929 94 264

Email: montebello@osteostrong.no

Åpningstider:

Mandag: 09:00–20:00

Tirsdag: 09:00–17:00

Onsdag: 09:00–18:00

Torsdag: 09:00–17:00

Fredag: 09:00–15:00

Lørdag: Etter avtale

Søndag: Stengt

KLAR FOR DITT FØRSTE BESØK?

Ta kontakt i dag.

Kontakt oss