Ditt første besøk

Ditt første besøk hos oss

Ditt første besøk hos oss tar opptil en time. Når du er blitt medlem og etterhvert som du blir vant til apparatene ca 10-15 minutter og ledes av en spesialutdannet treningsveileder.


Ettersom du har en veileder med deg hver gang du besøker oss, så booker du tid for når du skal komme. Det betyr at du ikke behøver å vente på tur når du ankommer. Din veileder venter på deg og du setter i gang straks du har hengt av deg. Slik kan vi også love deg en effektiv tid på 10-15 min.

Noen ganger tar ett besøk lengre tid dersom man har lyst til å hygge seg med en kopp te eller kaffe og en prat før man går videre i hverdagen.

De fleste kommer til OsteoStrong for å få et sterkere skjelett, i tillegg til å forbedre balansen, få bedre holdning og for å utvikle muskelstyrken og nervesystemet.

Hos oss kan du også utføre bentetthetsmåling og få resultatet umiddelbart. Da har vi ett måleresultat allerede når du begynner hos oss som vi følger opp med senere målinger for å følge utviklingen.

Generelt så taper skjelettet tetthet for hvert år som går etter 25-30 års alderen. Sammen med oss har du muligheten til å forynge kroppen.

Om du er interessert i noe av dette så ring oss for en kostnadsfri prøvetime!

Før ditt første besøk

Du kan komme akkurat slik som du er, det spiller ingen rolle om du er kledd for fest eller jobb, eller fritid, alt går like bra.
For deg som liker å ha kontroll på detaljene er det noen faktorer du kan tenke på før ditt første besøk, vi har laget en liten sjekkliste for deg under;

Fysikk

Gammel og ung, nybegynner eller erfaren, funksjonsnedsatt eller OL vinner, alle kan ta seg gjennom en sesjon og se utvikling i våre apparater uansett fysiske forutsetninger. Vi har fire hovedmaskiner som tilsammen tar for seg hele kroppen, en del hver for seg. Det skal derfor mye til om du ikke kan bruke noen av apparatene og derav se utviklingen i dem.


Klær

Kom akkurat som du er. Det spiller ingen rolle om du er finkledd eller på vei til kontoret. Hos oss tar ett besøk ca 15 min, du behøver ikke bytte om og det er garantert svettefritt. Du kommer til å kjenne deg bekvem i alt fra business casual til fritidsklær. Vi ser alt fra jeans til treningsklær og alt fungerer.

Kjoler og skjørt

Det er ikke veldig hensiktsmessig, men det fungerer også.

Tid

Når du som medlem kommer på besøk i ett av våre sentre tar det normalt ca 15 min. Derimot kommer ditt første besøk til å ta lenger tid. Dette fordi vi ønsker å bli kjent med deg, avdekke behov og forventninger, utføre tester og generell informasjonsutveksling.

Etter økten

Når du har avsluttet timen er du velkommen til å bli litt hos oss, drikke vann/te/kaffe, stille spørsmål om timen, resultater du kan forvente deg fremover og bli bedre kjent.

KLAR FOR DITT FØRSTE BESØK?

Finn et senter nær deg.

Finn senter

To av våre fornøyde medlemmer

Vibeke har vært medlem hos oss i litt over ett år og er svært fornøyd!

Hun har gått fra en T-score på -2,8 til -2,5 - en økning på 0,3 selv med 3 måneder pause i fjor vår.

Vibeke er også sterkere i musklene og har hatt en økning på 151% siden start, og fortsetter å slå rekordene jevnlig!

Vi gleder oss til å fortsette å følge progresjonen hennes.

Turid fortsetter å slå rekordene sine!

Turid har vært medlem her i snart ett år og har hatt god progresjon i muskelstyrke. Tidligere har Turid slitt med fire prolaps i ryggen med mye bruk av smertestillende tabletter for å få sove. Nå er disse smertene helt borte.

Veldig ofte vil det å styrke muskulaturen, spesielt i ryggen, være beste og sunneste tiltak for smertelindring.

Akkurat dette har Turid gjort hos oss og hun er svært fornøyd med det.